Asuntokaupan järjestelmät

Työkaluja helpottamaan välittäjän tai rakennuttajan arkea

Asuntokaupan järjestelmät

Alma Mediapartners Oy kehittää ja ylläpitää asunto- ja kiinteistökaupan sekä vuokraamisen ammattilaisyrityksille monipuolisia järjestelmiä asiakas- ja kohdetietojen ylläpitoon. Tarjoamme asumisen toimialan yrityksille kustannustehokkaat järjestelmät yli kymmenen vuoden kokemuksella.

KIVI_570x270_

KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmä

Kiinteistönvälitysjärjestelmä KIVI on netissä toimivien kiinteistönvälitysjärjestelmien markkinajohtaja. KIVI on käytössä jo sadoilla kiinteistönvälitysyrityksillä ja päivittäin sitä käyttää yli 2 200 välittäjää. KIVIn avulla koko asuntokaupan prosessin hallitseminen on helppoa ja vaivatonta.

Lue lisää

kotisivuratkaisut_570x270_

Kotisivut

Etuovi.com Kotisivut on palvelu, jolla yritys saa helposti ja nopeasti nykyaikaiset, responsiiviset kotisivut jotka sisältävät myös kohdelistaukset ja kohdesivut Etuovi.comista löytyvistä yrityksen kohteista.

Lue lisää

Nettikoti

NettiKoti

Raksa on rakennuttajien ja uudiskohteen ostaneiden osakkaiden välisen tiedonkulun tehostamiseen sekä materiaalivalintojen ja muutostöiden hallinnoimiseen tarkoitettu työväline.

KotiKauppa on rakennusliikkeiden asiakashallinta- ja myyntijärjestelmä. Palvelu on rakennusliikkeen oman sekä välittäjien kautta tapahtuvan uudiskohdemyynnin järjestelmä.

Lisätiedot: Myyntipäällikkö Petri Salmi, gsm 050 438 1001, petri.salmi@almamedia.fi