Alma

Liiketoiminta-alueet

Alma Median liiketoiminta-alueet ovat Alma Markets, Alma News & Life, Alma Regions ja Alma Talent.

Alma Markets

Alma Markets –liiketoimintayksikköön (aiemmin digitaaliset kuluttajapalvelut) kuuluvat useita verkkopalveluita: asumiseen liittyvät palvelut (Etuovi.com, Vuokraovi.com, Urakkamaailma.fi, NettiKoti ja Kivi), rekrytointiin (Monster.fi, Jobs.cz, Prace.cz, CV Online, Profesia.sk, MojPosao.net, Monster.hu, Monsterpolska.pl, Monster.cz ja Jobote.com), autoihin (Autotalli.com, Autosofta.fi ja Autojerry.fi) ja matkailuun (Gofinland.fi).

Alma News & Life

Alma News & Life –liiketoiminta-alueeseen (aiemmin Valtakunnallinen kuluttajamedia) kuuluvat valtakunnallisen Iltalehden eri digitaaliset ja painetut uutis- ja lifestyle -sisällöt. Lisäksi liiketoiminta-alueeseen kuuluvat Rantapallo.fi, Telkku.com, Kotikokki.net ja E-kontakti.fi.

Alma Regions

Alma Regions –liiketoimintalue (aiemmin Alma Aluemedia) sisältää Aamulehden, Satakunnan Kansan, Lapin Kansan sekä useiden paikallis- ja kaupunkilehtien kustannustoiminta sekä printissä että verkossa. Myös paino- ja jakeluyksikkö Alma Manu sisältyy Alma Regionsiin.

Alma Talent

Alma Talent (aiemmin Talousmedia ja yrityspalvelut –liiketoimintayksikkö) julkaisee 20:ää ammatti- ja talouslehteä sekä kirjoja. Lisäksi liiketoiminto tarjoaa eri alojen ammattilaisille ja yrityksille osaamisen kehittämistä tukevia ja liiketoimintaa kasvattavia palveluja, kuten tapahtumia, koulutusta ja tietopalveluja.

Alma Talentin medioita Suomessa ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Tekniikka & Talous, Markkinointi&Mainonta, Arvopaperi ja Tivi. Ruotsissa Alma Talentin julkaisuja ovat muun muassa Affärsvärlden, Ny Teknik ja Dagens Media.

Siirry Alma Talentin omille sivuille.