Avoimet työpaikat

Löytyykö sinulta #almaspirit'tiä? Vakuuta meidät osaamisestasi ja liity joukkoon!

09.10.2017

Päätoimittaja Lounais-Lappiin

Lounais-Lappi on paikallinen media, joka on ihmisten asialla arjen ja juhlan keskellä. Lounais-Lappi on osa Alma Median Lapin alueen mediaperhettä.
Suomen vanhimpiin kaupunkilehtiin lukeutuva Lounais-Lappi jaetaan kahdesti viikossa kaikkiin kotitalouksiin seitsemän kaupungin ja kunnan alueella Meri-Lapissa, mukaan lukien Ruotsin Haaparanta. Lounais-Lappi on vakiinnuttanut paikkansa alueensa ilmoitusmediana. Lehti on myös palkittu useasti vuoden kaupunkilehtikilpailuissa.
Nykyisen päätoimittajan siirtyessä kohti uusia haasteita haemme kehittyvään Lounais-Lappiin työtä ja haasteita pelkäämätöntä


PÄÄTOIMITTAJAAJos sinulla on kokemusta päätoimittajan tehtävästä, näyttöjä muuttuvien verkostojen sekä henkilöstön johtamisesta ja ymmärrät medialiiketoiminnan lainalaisuudet, voit olla etsimämmme henkilö. Jos tunnistit itsesi, ota rohkeasti yhteyttä!

Jätä hakemus viimeistään 12.11.2017

Lisätietoja Antti Kokkonen, 16.10.2017 alkaen antti.kokkonen@almamedia.fi p. 050 343 0379


Hae nyt


Laita hakemus tulemaan ja rentoudu: olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Joskus asiat saattavat venyä, joten toivomme kärsivällisyyttä. Mikäli jokin asia kuitenkin askarruttaa, ole reippaasti yhteydessä kyseisen rekrytoinnin kontaktihenkilöön! Haun päättyessä informoimme aina kaikkia hakijoita.

Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla.

Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.

Alma_people (3)_570x570

Alma työpaikkana

Alma on mediayhtiö tulevaisuuden tekijöille. Kannustamme ottamaan vastuuta ja olemaan rohkeita. Meitä yhdistää yhteinen asenne - #almaspirit!

Lue lisää

Alma_corporate (43)_470x470

Devaajaksi Alma Mediaan?

Alma Media tarjoaa digikehityksen ammattilaisille monenlaisia mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä!

Tutustu devaajiimme Alma Developers -blogissa

Alma_people (15)_570x570

Tuotteemme ja palvelumme

Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. 

Tutustu kaikkiin tuotteisiin ja palveluihimme