alma_helsinki2925_1500x370

Erikseen erinomaisia,
yhdessä ylivoimaisia

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Avoimet työpaikat

05.01.2018

Monimediatoimittaja Lounais-Lappiin

Etsimme Lounais-Lappiin

MONIMEDIATOIMITTAJAA

vakituiseen tehtävään työskentelemään aktiiviseen kaupunkilehteen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli: - Tunnet Meri-Lapin kiinnostavat ihmiset, ilmiöt ja yritystoiminnan.  - Olet hyvä kirjoittaja, mutta erityisesti aito monimediatoimittaja, jolla on vahvaa näkemystä myös valokuvauksesta, video- ja someilmaisusta. - Osaat löytää uutisia läheltä ja tiivistää kiinnostavimmat tarinat. - Olet luova, ennakkoluuloton, oma-aloitteinen, hyvä tiimipelaaja, ripeä tekijä, jonka paineensietokyky on rautaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Tunnistitko itsesi? Siinä tapauksessa jätä hakemus viimeistään 21.1.2018

Lisätietoja tehtävästä antaa:Lapin Kansan vastaava päätoimittaja Antti Kokkonen p. 050 343 0379,  antti.kokkonen@almamedia.fi

Hae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.