alma_helsinki2925_1500x370

Erikseen erinomaisia,
yhdessä ylivoimaisia

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Avoimet työpaikat

10.01.2018

Etusivutuottaja Iltalehteen

Etsimme Iltalehteen

ETUSIVUTUOTTAJAA

vastaamaan Iltalehden sisältöjen jakelusta niin verkon etusivulla kuin sosiaalisessa mediassakin.

Olet parhaimmillasi juttujen ”myyjänä”, joka löytää kiinnostavimmat kulmat niin uutisten, viihteen, urheilun kuin lifestylenkin aiheista niin tekstinä, kuvina kuin videonakin. Osaat tyydyttää vakikävijöidemme tarpeet ja houkuttelet uusia lukijoita muista kanavista sivuillemme. Sinulla on hyvät hoksottimet ja reagoit uutiseen heti. Pystyt tarvittaessa toimimaan myös uutispäällikön sijaisena. Vaalit strategiamme mukaisesti kiinnostavuutta, kattavuutta, uskottavuutta ja nopeutta.

Olet jo antanut vakuuttavia näyttöjä uutistyössä toimittajana tai etusivutekijänä. Sinulla on uutisnenän lisäksi oltava hyvä näkemys siitä, mistä kotimaassa puhutaan tänään, huomenna ja ensi viikolla – ja miten sen kannattaa lukijoille tarjoilla. Ymmärrät, mitkä yhteiskunnalliset toimet tai ilmiöt vaikuttavat eniten kansalaisten elämään ja haluat nostaa ne esiin ajoissa.

Työpaikkasi sijaitsee keskellä sähäkkää uutisdeskiämme. Tehtävä on vakituinen ja sisältää sekä aamu- että iltavuoroa, myös viikonloppuisin. Tarjoamme paikan isossa mediatalossa, jossa pääset vaikuttamaan suomalaisten jokapäiväisiin puheenaiheisiin ja kilpailukykyiset edut.

Lähetä hakemuksesi 11.2. mennessä. Lisätietoja antaa uutismedian julkaisupäällikkö Erkki Meriluoto ti 23.1. ja ti 30.1. klo 10-11, p. 050 438 0795.

Miksi hakea Alma Medialle? Tutustu eri rooleissa työskentelevien almalaisten kolmeen pointtiin tästä.

#rohkeuskasvaa
#almaspirit
#kolmepointtia


Hae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.