Etuovi.com on Suomen kattavin asumisen palvelu

Etuovi.com

Etuovi.com on tunnetuin, käytetyin ja parhaiten palveleva asumisen palvelu. Etuovi.com on kohderyhmämedia, jonka avulla tavoitat asumisesta kiinnostuneet asunnon ostajat ja myyjät, haaveilijat sekä asumisen ideoiden hakijat. Erilaisten kohdeilmoittelupakettien lisäksi palvelu tarjoaa mainostajille monipuolisia verkko- ja mobiilimainonnan sekä sisältömarkkinoinnin ratkaisuja. Etuovi.comissa voit kohdentaa mainontaasi käyttäjien hakukäyttäytymisen perusteella kampanjoimalla valtakunnallisesti tai alueellisesti kaikilla laitteilla.

Etuovi_370x370_
huom_case2
Case

 

Nousu Plus -lisänäkyvyyden aktivointi johti nopeaan kauppaan!

Irma Nieminen, Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy:n osakas on ollut kiinteistönvälittäjänä jo yli 30 vuotta. Valveutuneena välitysalan ammattilaisena hän kokee, että erilaisten markkinointitapojen käyttö ja kokeilu on ehdoton edellytys asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen toimeksiantajan hyväksi.

Irma iloitsee vapaasta mahdollisuudestaan käyttää Etuovi.comin lisänäkyvyysratkaisuja parhaaksi katsomilleen myyntikohteille. 

Lue lisää miten Irma hyödynsi Etuovi.comin lisänäkyvyyttä!

blogi_170x170_
Ajankohtaista

Sisältömarkkinoinnin ratkaisu yritysasiakkaille

Oletko asumisen alan asiantuntija tai palveluntarjoaja? Etuovi-blogin avulla voit kasvattaa yrityksesi tunnettuutta sekä tavoittaa tuottamallesi sisällölle valtakunnallisen yleisön.

Lue lisää
Peab kuva_170x170_
Case

Asunnon ostaja löytyi ensimmäisellä digikampanjalla

Rakennusyhtiö Peab Oy:n Pirkanmaan osasto oli ensimmäiseen digikampanjaansa erittäin tyytyväinen, ja he mainostavat Etuovi.comissa myös jatkossa. He saavuttivat sen tärkeimmän  – uusi asunnonomistaja tavoitettiin tunnistetusti nimenomaan juuri tämän mainoskampanjan ansiosta.

Lue lisää


Profiilit ja tavoittavuudet


Etuovi.com

Kuukausitavoittavuus

1 615 000 eri kävijää

 

Laitejakauma

Älypuhelin

52 %

Tietokone

33 %

Tabletti

15 %

 


Lähteet: FIAM – comScore MMX MP heinä-joulukuu 2018,  Google Analytics (tammi-syyskuu 2018), Real Estate Online 2016


Yhteydenottolomake

Etuovi.com
* Antamiasi tietoja käytetään vain tähän yhteydenottopyyntöön vastaamiseen. Tietosi poistetaan järjestelmästämme automaattisesti 12 kuukauden kuluttua.