Kiihdytämme 
kestävää kasvua

Vastuullinen Alma Media

Alma Median pyrkimys on kiihdyttää omalla toiminnallaan yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan kestävää kasvua.

Mediayhtiönä tuemme rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua ja demokratiaa, nostamme puheenaiheita sekä tarjoamme elämyksiä ja oivalluksia. Digipalvelumme suovat puolestaan ihmisille apua erilaisissa elämän taitekohdissa, heidän etsiessään uutta työpaikkaa, asuntoa tai autoa, ja tarjoavat työkaluja, joita hyödyntää päivittäisissä työtehtävissä. 

Lukijoidemme ja asiakkaidemme luottamus medioihimme ja palveluihimme rakentuu punnituista, kiinnostavista ja virheettömistä jutuista, hyvistä palvelu- ja käyttökokemuksista sekä nuhteettomasta asiakastietojen käsittelystä.

Sen vuoksi keskitymme vastuullisuutemme kehittämisessä erityisesti journalismiin, markkinointiin ja tietoturva- ja tietosuoja-asioihin - unohtamatta vastuutamme ympäristöstä ja henkilöstöstämme. 

 

Alman yritysvastuun keskeiset osa-alueet

Yritysvastuun teemat

Yritysvastuun tavoitteemme

Olemme määritelleet kaikille yritysvastuun osa-alueille tavoitteet, joiden edistymisestä raportoimme säännöllisesti. Tavoitteista kerrotaan myös näillä sivuilla kunkin yritysvastuun osa-alueen yhteydessä:

Kestävän yhteiskunnan rakentaja

Laadukas palveluntarjoaja

Vastuullinen työnantaja

Luotettava kumppani  

Yhdessä

Yritysvastuumme kehittämisessä meitä auttaa joukko luotettavia ja pitkäaikaisia kumppaneita, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Sen lisäksi kuulumme muutamiin yritysvastuuverkostoihin ja –yhteistyöelimiin, joiden välityksellä pääsemme näkemään, kuinka muut yritykset vastuutyötään harjoittavat. Näistä kumppanuuksistamme ja jäsenyyksistämme tärkeimmät on esitelty alla. 

fibsslogan_rgb_mustav_fi

 

Nuori_logo_uusi_cyan

AMOS_REX_logo_2018.jpg_270px

 

 

01-RMF-GREY-YELLOW-RGB

 

Medialiitto_logo_10x

IAB_logo_slogan_rgb